13 luty 2015

Burger z kaszy jęczmiennej

Dział: Różne
Napisał 
Burgery podbiły Polskę. Chętnie zajadają się nimi i starsi i młodsi smakosze. Nie tylko chętnie jemy je na mieście, ale też przygotowujemy je w domu, na wiele sposobów. Burger z kaszy jęczmiennej z dodatkiem karmelizowanej cebulki będzie nie tylko pyszny, ale i zdrowy.

Burgery są smaczne, szybkie w przygotowaniu, różnorodne w smaku - dlatego chętnie się nimi zajadamy. Warto jednak zadbać o to, aby ta lubiana  przez wszystkich potrawa była także zdrowa. Wystarczy mieć pod ręką kaszę jęczmienną z soczewicą z serii Dania Babci Zosi firmy SyS i odrobinę inwencji, aby zaskoczyć siebie i bliskich nowym wydaniem burgera.

Czytaj dalej na naszym blogu: http://kulinarnie.blog.student.pl/2015/02/13/burger-z-kaszy-jeczmiennej-wedlug-babci-zosi/

Spodobał Ci się ten artykuł? Poleć go innym !

Fotografia artykułu

Burger z kaszy jęczmiennej

Informacje o plikach cookie. Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu
ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.

Regulamin